Gloria Calero, exalcaldessa de Sagunt, es perfila com a nova delegada del govern espanyol

Juan Carlos Fulgencio ha comunicat al seu equip que no continuarà en el càrrec.

Gloria Calero, en una imatge d'arxiu
Gloria Calero, en una imatge d'arxiu

El delegat del govern a la Comunitat Valenciana en funcions, Juan Carlos Fulgencio, ha comunicat al seu equip que no continuarà en el càrrec. La persona que el substituirà es nomenarà previsiblement en la pròxima reunió del Consell de Ministres, que tindrà lloc el dimarts 11 de febrer.

D'aquesta manera, Fulgencio cessarà en el càrrec poc més de vint mesos després d'accedir-hi, al juny del 2018, quan va substituir Juan Carlos Moragues.

Fulgencio ha atribuït el seu cessament del càrrec a un "canvi polític" i "d'equip i de persones", encara que ha assegurat que no sap quin és el motiu de la seua eixida perquè no se li ha comunicat. No obstant això, sosté que entra "dins de la normalitat democràtica".

Gloria Calero es perfila com a substituta

L’exalcaldessa de Sagunt Gloria Calero s'hi perfila com a successora, segons han avançat diversos mitjans. Ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en els comités nacional i federal del PSP-PSOE.

Puig agraeix el treball de Fulgencio

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït el treball que ha fet Fulgencio en favor de la Comunitat Valenciana i per la "lleialtat" entre institucions.

"No sé les causes d'aquesta decisió però respecte les decisions que pren el Govern d'Espanya", ha dit Puig.

També et pot interessar

stats