Giuseppe Grezzi: ‘‘L’espai públic cal respectar-lo, perquè és d’ús comú’’

Entrevistem el regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, en 'Les notícies del matí'.

Giuseppe Grezzi a l'Ajuntament de València
Giuseppe Grezzi a l'Ajuntament de València / Europa Press

Aquest dimarts hem entrevistat Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València i portaveu dels Verds Equo en Compromís perquè explique les mesures adoptades sobre la problemàtica dels patinets. 

L'Ajuntament de València ha ordenat a l'empresa Lime la retirada dels patinets elèctrics de lloguer distribuïts pels carrers de la ciutat, perquè ‘‘ha incomplit les ordenances i les lleis vigents’’, segons afirma Grezzi. 

Per al regidor de Mobilitat, ‘‘no es pot deixar que els patinets s’amuntonen per tots els cantons de la ciutat, ja que l’espai públic cal respectar-lo, perquè és d’ús comú. L’Ajuntament ha recorregut a la Policia Local perquè retire els patinets i "assegure el compliment de la normativa’’. 

Nova ordenança de mobilitat

L'Ajuntament presentarà una normativa nova per a regular l’ús dels patinets elèctrics. Segons Giuseppe Grezzi, aquesta ordenança "es basarà en la instrucció que la DGT va publicar el 2013 en què catalogava tots aquests elements de mobilitat i primarà l’ordenança d’àmbit públic sobre les empreses privades que fan negoci d’aquest transport sense demanar permís".

També et pot interessar

stats