Giner assegura que "no hi ha hagut, ni hi haurà cap conflicte" en Ciutadans

El portaveu autonòmic contesta a Cantó que ja va posar el seu càrrec a disposició del partit i que el seu objectiu és València.

Fernando Giner i Toni Cantó, en una imatge d'arxiu
Fernando Giner i Toni Cantó, en una imatge d'arxiu / Efe
27 de novembre 2019 - 11:15

La crisi interna de Ciutadans desencadenada pels mals resultats electorals i la dimissió d'Albert Rivera té repercussions també a la Comunitat Valenciana. El síndic de Ciutadans, Toni Cantó, va plantejar canvis en l'estructura i va apuntar cap al paper que té Fernando Giner com a portaveu autonòmic. Giner li ha contestat ara i ha recordat que al gener ja va posar el seu càrrec a disposició del partit i que el seu objectiu passa per l'Ajuntament de València, on també ostenta el lideratge en el grup municipal. 

Dissabte, el partit celebra el consell general a Madrid en què es revisarà l'estructura autonòmica de la formació, i que marcarà el full de ruta i, qui sap, si un relleu de noms a la Comunitat Valenciana.

Giner ha volgut llevar ferro a les declaracions de Cantó i ha dit que "no hi ha hagut, ni hi haurà cap conflicte". Segons ha destacat, el que necessita ara la formació taronja com a projecte "és tranquil·litat, i sobretot que tots ens avinguem en aquest projecte per a Espanya que és Ciutadans".

En aquest sentit, el síndic de Ciutadans ja ha dit que defendrà en el consell general del partit canvis i millores en l'estructura de l'organització perquè la persona que lidere el partit després de la dimissió d'Albert Rivera tinga "el millor partit a la seua disposició". Cantó ha reclamat anar "més enllà dels noms" i fer "autocrítica", ja que és necessari aprendre del passat i treballar junts perquè el partit millore.

També et pot interessar

stats