Gerardo Camps assegura que mai van existir indicis de delicte en les auditories públiques d'Aerocas

El diputat del PP s'ha presentat a declarar voluntàriament, ja que per la seua condició d'aforat no estava obligat a fer-ho.

VÍDEO | Gerardo Camps assegura que mai van existir indicis de delicte en les auditories públiques d\'Aerocas

Aquest divendres han començat a Castelló les declaracions davant del jutjat que investiga els patrocinis presumptament irregulars de l'anterior consell d'administració d'Aerocas, l'empresa que gestiona l'aeroport de la ciutat. La causa es va obrir en 2016, quan Carlos Fabra era president de la societat propietària de l'aeroport. Hui estaven citats al jutjat d'instrucció número 3 l'exvicepresident del Consell i exdiputat del PP, Gerardo Camps, i l'exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez. En la seua compareixença, Camps ha assegurat que mai van existir indicis de delicte en les auditories públiques. El diputat del PP s'ha presentat a declarar voluntàriament, ja que, donada la seua condició d'aforat, no estava obligat a fer-ho.

Són onze els exconsellers d'Aerocas, l'empresa pública propietària de l'aeroport, els que estan investigats per un suposat cas de prevaricació i malversació pels patrocinis de l'aeroport en favor del pilot de la Vall d'Uixó, Àlex Debon. 3,6 milions d'euros que presumptament isqueren de les arques públiques i dels quals els polítics suposadament van rebre comissions.

També et pot interessar

stats