Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Gerard Fullana es disputarà amb Aitana Mas el lideratge de la llista de Compromís per Alacant

Compromís ha obert aquest dilluns el procés de primàries de les eleccions autonòmiques i municipals de 2023

El portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, aquest dilluns / À Punt NTC

El regidor de Xaló (Marina Alta) i portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, ha fet públic aquest dilluns a través d'un vídeo la seua candidatura a les primàries de Compromís per Alacant. D’aquesta manera, es disputarà les primàries per la circumscripció amb la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas. 

En el vídeo, Fullana fa valdre i reivindica la importància dels pobles dins de la política valenciana i destaca el treball dels governants municipals i els col·lectius locals com a part més important del teixit polític del País Valencià.

Fullana, que es presenta amb el lema “El futur eres tu”, inicia ara una campanya de contacte directe amb la militància i la ciutadania en general a través de trobades personals per a escoltar propostes i determinar objectius de treball a través de les necessitats individuals i col·lectives.

Per a aquest propòsit s'ha habilitat un formulari on demanar contacte i fer costat a la campanya. “Em presente a les primàries de Compromís amb una intenció: portar la veu dels pobles del sud a les Corts", ha dit, ja que està convençut que “fan falta més recursos per al sud valencià".

Compromís ha encetat aquest dilluns el procés de primàries de les eleccions autonòmiques i municipals de 2023 amb l'obertura del termini per a presentar candidatures i la inscripció al cens per a poder triar les llistes. Fins ara, s’han postulat Joan Baldoví com a candidat per València i a la presidència; Aitana Mas i Gerard Fullana, per Alacant i Vicent Marzà, per Castelló.

Pel que fa a les Corts, Enric Morera es presentarà per a renovar l'acta de diputat autonòmic i continuar presidint la institució. També ho intentarà el secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, investigat en el cas del presumpte encobriment dels abusos de l'exmarit de Mónica Oltra a una menor tutelada.