La Generalitat posa en marxa un pla per a impulsar grans inversions

S'invertiran 20 milions d'euros, amb els quals es preveu atraure'n 141 d'inversió privada i crear 1.400 llocs de treball.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la intervenció a les Corts
El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la intervenció a les Corts / Kai Försterling (Efe)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la posada en marxa d'un pla d'incentius per a impulsar grans inversions empresarials. S’invertiran 20 milions d'euros, amb els quals es preveu atraure'n 141 d'inversió privada i crear 1.400 llocs de treball.

Puig ha avançat que en un pròxim ple del Consell s'aprovarà l'orde d'ajudes a projectes de més d'un milió d'euros vinculats al canvi de model i que tinguen caràcter plurianual.

El president també ha anunciat que el banc públic tancarà 2019 injectant 150 milions a 700 microempreses, autònoms i "start-ups". Així, ha defensat que s'ha passat de "zero euros d'ajuda al juny de 2015 a 150 milions hui en suport del nostre teixit productiu".

D’altra banda, ha destacat el disseny d'una Estratègia per a l'Economia de la Intel·ligència Artificial, que es presentarà pròximament, i contindrà el full de ruta per a la diversificació i transformació del teixit productiu basades en R D I i la revolució tecnològica.

També et pot interessar

stats