La Generalitat oferirà dades per municipis sobre l'impacte de la Covid-19

Puig ha mantingut una reunió virtual amb els grups parlamentaris de les Corts en què s'ha analitzat l'evolució de la pandèmia.

Puig ha mantingut una reunió virtual amb els grups parlamentaris de les Corts en què s'ha analitzat l'evolució de la pandèmia
Puig ha mantingut una reunió virtual amb els grups parlamentaris de les Corts en què s'ha analitzat l'evolució de la pandèmia / Generalitat.
08 d'abril 2020 - 17:55

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública oferirà informació per municipis sobre la Covid-19 "si no hi ha cap situació de seguretat sanitària que ho impedisca". Per a fer-ho, es fixarà un llindar mínim d'habitants per població que permeta respectar el dret a la confidencialitat que tenen les persones afectades.

Puig s'ha reunit per videoconferència amb els portaveus parlamentaris de la cambra autonòmica per a analitzar la situació actual de la Comunitat Valenciana davant la crisi del coronavirus. En la trobada també han participat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

El president ha precisat també en la reunió que els equipaments dels hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló i de l'antiga La Fe de València es podran emprar per a contribuir a la "normalització" assistencial i poder recuperar com més prompte millor la "normalitat sanitària".

També et pot interessar

stats