La Generalitat licitarà tres nous trams de tramvia a la ciutat de València el 2023

Invertirà 67 milions en l'ampliació de l'L10 fins a la Marina, l'L11, que connectarà el centre amb el Marítim, i l'L12, que aplegarà fins a La Fe

El tranvia arriba a la nova parada de l'Oceanogràfic
Parada en l'Oceanogràfic de la línia 10 de Metrovalència / À Punt NTC

La Generalitat “accelerarà” la mobilitat en metro i tramvia de la ciutat de València amb la licitació de tres nous trams de la xarxa en 2023, amb una inversió de 67 milions. El president Ximo Puig ha anunciat que s'ampliarà el recorregut del tramvia de l'L10 fins a la Marina i es connectarà el centre amb el Marítim i l'Hospital la Fe mitjançat les línies L11 i L12.

Segons ha detallat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, l'estudi informatiu es publicarà entre gener i març, amb l'objectiu que el projecte estiga redactat abans de l'estiu i poder iniciar la licitació de les obres en el segon semestre de l'any.

El cap del Consell també ha avançat que en el ple del consell d'aquest divendres s'aprovarà l'eliminació del cànon de sanejament i la disminució i la congelació de diverses taxes de serveis públics per a ajudar les famílies amb més dificultats per l'alta inflació. 

També et pot interessar

stats