Generalitat i govern espanyol abordaran al febrer la situació del servei de rodalies

Compromís demana la compareixença a les Corts del president de Renfe i d'Ábalos.

VÍDEO | Generalitat i govern espanyol abordaran al febrer la situació del servei de rodalies

La Comissió de seguiment del Pla de Rodalia, que conformen el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i la Generalitat (representada per la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat), es reunirà durant el mes de febrer per a abordar la situació del servei a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha confirmat el departament que dirigeix Arcadi España, qui s'ha posat en contacte amb el Ministeri per a interessar-se per la qüestió.

Els retards en el servei de rodalies valencià fa mesos estan generant protestes per part dels usuaris . Els retards i les cancel·lacions de trens són habituals, i grups com Compromís o el PP han demanat explicacions al ministeri.

Compromís demana la compareixença a les Corts del president de Renfe i d'Ábalos.

Per la seua banda. Compromís ha demanat la compareixença del president de Renfe i del ministre de Foment, José Luis Ábalos. A les Corts. Fran Ferri, síndic de la coalició, ha assenyalat que "mentre ens transfereixen les competències per a poder gestionar nosaltres, el que demanem són respostes i mesures urgents per a pal·liar aquesta situació".

També et pot interessar

stats