La Generalitat entrega els Premis Nou d'Octubre 2018

Mónica Oltra, directora de l'acte, ha reclamant “un finançament just”, “unes inversions justes” i “una regularització del deute ”.

La Generalitat entrega els Premis Nou d\'Octubre 2018
La Generalitat entrega els Premis Nou d'Octubre 2018

La Generalitat entrega els Premis Nou d'Octubre 2018 en un acte al Palau de la Generalitat. La vicepresidenta del Consell, que ha presentat l’acte del lliurament dels guardons, ha reclamat davant el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “un finançament just”, “unes inversions justes d’acord al pes poblacional” i “una regularització del deute que s’ha acumulat durant anys”.

"Volem exercir el nostre autogovern en igualtat de condicions per a complir les nostres obligacions constitucionals i exercir les nostres competències en benefici dels valencians", ha manifestat Oltra.

Amb referències literàries de Carlos Marzal, Ramon Muntaner i Maria Ibars, Oltra ha recordat que la Generalitat compleix enguany els 600 anys d'existència.

Per a la vicepresidenta, la identitat dels valencians "serveix per a construir identitats ciutadanes pròpies del segle XXI, basades en patriotismes cívics, en confiances compartides i en la seguretat que les polítiques públiques garantisquen drets, protegisquen persones i proporcionen benestar".

També et pot interessar

stats