La Generalitat assegura que té “un full de ruta propi per a regular les VTC”

María José Salvador afirma que les decisions seran independents de les que es prenguen en altres autonomies.

A València, els taxistes van tallar el trànsit el carrer Colom
A València, els taxistes van tallar el trànsit el carrer Colom / Manuel Bruque (Efe)

La consellera de Vertebració del Territori, María José Salvador, ha assegurat que la Generalitat té "un full de ruta propi per a regular les llicències de vehicles de transport amb conductor (VTC) i corregir la possible desproporció que es produïsca davant el seu augment" a l'àmbit interurbà de la Comunitat Valenciana.

"Independentment de les decisions que es prenguen en altres autonomies", Salvador ha remarcat que el govern valencià ja ha decidit que regularà el sector dels vehicles de lloguer amb conductor mitjançant un decret llei del Consell.

Aquest passat dijous, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha publicat l'inici de la consulta prèvia perquè el sector i les associacions puguen realitzar aportacions per a "aprovar el millor text possible", segons ha destacat l'administració en un comunicat.

En aquest sentit, Salvador ha garantit que s'adoptaran mesures a l'àmbit interurbà de competència de la Generalitat i ha demanat "la màxima participació del sector" en aquesta consulta, perquè, passats els deu dies, es puguen adoptar les mesures necessàries "el més ràpid possible".

També et pot interessar

stats