La Generalitat i agents socials llancen un missatge de tranquil·litat sobre la Covid-19

Puig i Barceló s'han reunit amb representants d'organitzacions empresarials i sindicals de la Comunitat Valenciana.

En la reunió han participat Salvador Navarro, Ismael Sáez, Arturo León, Zulima Pérez, Ximo Puig i Ana Barceló
En la reunió han participat Salvador Navarro, Ismael Sáez, Arturo León, Zulima Pérez, Ximo Puig i Ana Barceló / Generalitat.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha traslladat aquest divendres informació sobre el coronavirus Covid-19 a representants de les organitzacions empresarials i sindicals. Tots han coincidit a llançar un "missatge de tranquil·litat" respecte a la situació i sobre les mesures adoptades per la conselleria.

En la reunió han participat el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO PV, Arturo León, així com la directora general de Diàleg Social, Zulima Pérez. La trobada tenia per objecte abordar diversos assumptes de l'agenda dels agents socials i, aprofitant la reunió, s'hi ha incorporat Barceló per a informar sobre la situació del coronavirus.

En aquests moments hi ha deu persones que han donat positiu en coronavirus en la Comunitat Valenciana, després dels dos últims casos anunciats aquest divendres i que està sent tractat en el seu domicili, i en l'àmbit espanyol són 32 els afectats.

També et pot interessar

stats