La Generalitat acusa Camps per malversació i prevaricació en la construcció del circuit de l'F1

Considera que existeixen indicis de delicte, tot i que la jutgessa ha rebutjat practicar diligències complementàries.

VÍDEO | La Generalitat acusa Camps per malversació i prevaricació en la construcció del circuit de l\'F1

L'Advocacia de la Generalitat ha presentat un escrit d'acusació "ad cautelam" (preventivament) contra l’expresident de la Generalitat Francisco Camps i altres ex-alts càrrecs del Consell i empresaris en la causa per presumptes irregularitats en la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 a València. Considera que existeixen indicis de delicte de prevaricació i malversació en l'actuació de Camps.

No obstant això, els serveis jurídics del govern estan pendents que la magistrada resolga definitivament la seua petició de completar la prova pericial de la causa, una sol·licitud que la instructora ha rebutjat.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 17 de València no ha acceptat la petició perquè la instrucció ja està tancada i, per tant, considera que no és possible demanar noves diligències. 

Davant aquesta decisió, els serveis jurídics del govern han presentat un recurs de reforma per a mantindre la conveniència de disposar d'aquest informe.

Encara que l'Advocacia volia comptar amb un informe complementari, considera que existeixen indicis de delicte per a elevar un escrit d'acusació, sense perjudici que continue explorant totes les vies procedimentals oportunes en defensa de l'interés general.

També et pot interessar

stats