Garriga descarta que la crisi de Vox a les Balears puga reproduir-se en altres autonomies

El vicepresident de la formació pronostica una “legislatura incerta” per a l’executiu illenc i ha demanat disculpes als votants 

Roda de premsa del vicepresident de Vox, Ignacio Garriga, aquest dilluns
Roda de premsa del vicepresident de Vox, Ignacio Garriga, aquest dilluns / Gema García (Efe)

El vicepresident de Vox, Ignacio Garriga, ha descartat aquest dimarts que la crisi del partit a les Illes Balears es puga reproduir en altres autonomies perquè "tots els diputats, regidors i càrrecs que formen part de Vox estan compromesos amb les idees i així ho estan demostrant".

El número dos de la formació s’ha expressat en aquest sentit en una entrevista en RNE, l’endemà que cinc diputats de Vox a les Balears protagonitzaren una rebel·lió contra la direcció estatal del partit en expulsar dos parlamentaris del grup. En concret són la portaveu, Patricia de las Heras, i Gabriel Le Senne, que deixarà de ser president del Parlament.

Garriga ha admés que el govern balear "afronta una legislatura incerta perquè està a l'atzar de les decisions de cinc persones que han demostrat que, exclusivament, es mouen per ambicions personals".

En aquest sentit, ha demanat disculpes als votants de Vox, als quals ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat garantint-los que continuaran treballant "amb la mateixa determinació i compromís que el primer dia" per a millorar la vida dels espanyols.

Garriga ha subratllat que, a pesar d'aquests fets, no renunciaran a complir els acords aconseguits amb el PP i que, per tant, els seus dos diputats incidiran en els compromisos que van subscriure amb la formació que lidera a les Balears Marga Prohens.

També et pot interessar

stats