García-Margallo s'acomiada de la política institucional després de 47 anys de carrera

García-Margallo va iniciar la seua carrera política en 1977 i ocupa el càrrec de vicepresident de la Comissió d'Assumptes Econòmics i Monetaris des del 2019

L'eurodiputat popular, José Manuel Garcia Margallo
L'eurodiputat popular, José Manuel Garcia-Margallo / Europa Press
12 de juny 2024 - 22:46

L'eurodiputat del Partit Popular i exministre d'Afers exteriors José Manuel García-Margallo es retira de la política institucional després de 47 anys de carrera encara que, com ha deixat caure, els polítics de raça no es jubilen mai. "Seguim", ha avançat.

En un vídeo publicat en el seu perfil de la xarxa social X, el popular ha dit "adeu" a una llarga trajectòria en la política institucional i ha donat les gràcies a tots aquells que han confiat en el seu treball i en els quals han estat al seu costat. "A tots els que m'han aplaudit, a tots els que m'han criticat, amb raó o sense ella", ha recalcat. "Ha arribat l'hora de l'adeu, l'hora de retirar-me de la política institucional, perquè els que concebem la política com un servei a Espanya i als espanyols no ens retirem mai, ens morim i en pau", ha postil·lat.

García-Margallo va iniciar la seua carrera política com a director general del Desenvolupament Comunitari en el Ministeri de Cultura de 1977 a 1979 i va ser diputat en el Congrés amb el Partit Popular en diverses legislatures. En 2011 va ocupar el càrrec de ministre d'Afers exteriors i de Cooperació, amb el govern de Mariano Rajoy, fins a 2016.

Actualment, és diputat en el Parlament Europeu i ocupa el càrrec de vicepresident de la Comissió d'Assumptes Econòmics i Monetaris des de 2019, un treball que ja ha assumit en diverses legislatures, des de 1994 fins a 2011.

També et pot interessar

stats