García Egea: "València ha de tornar a ser el que era"

El secretari general del PP ha visitat la plaça de bous, l'escenari on aquest diumenge se celebrarà la convenció nacional del partit

Garcia Egea, aquest dimecres, a la plaça de bous de València
García Egea, aquest dimecres, a la plaça de bous de València / À Punt NTC

El PP espera omplir diumenge la plaça de bous de València per a llançar un missatge d'unitat i futur. Així ho ha explicat aquest dimecres el secretari general del PP, Teodoro García Egea, que ha defensat que el partit té "idees", "projecte" i "equip". Una situació que ha comparat amb "el caos" dels governs espanyols i valencià. "Ací tenim la bronca diària entre Ximo Puig i els seus socis o entre Ribó i els veïns de València", ha especificat.

El secretari general del PP ha defensat la figura del president del partit, Pablo Casado. I ha assegurat que tots els presidents autonòmics assistiran aquest cap de setmana a la trobada de València. "Per nosaltres València és importantíssima. És la ciutat que deu tornar a ser el que era quan tenia pes a escala nacional. És una llàstima que València i la Comunitat Valenciana hagen perdut eixa capacitat d'influència", ha esgrimit. García Egea ha afegit que el PP pretén construir des de València el futur d'Espanya.

Abans de parlar Egea, el president del PP valencià, Carlos Mazón, ha defensat la intenció que el canvi arranque des de València per a arribar després a tot Espanya. "Ja li toca, a la Comunitat Valenciana", ha dit Mazón.

També et pot interessar

stats