Podem no garanteix el seu suport als decrets llei pendents d’aprovar en les Corts

Demana al Consell que “deixe de donar llargues” a la petició per a abordar un full de ruta fins al final de la legislatura.

Imatge d’arxiu del síndic de Podem en les Corts, Antonio Estañ. Inma Caballer (Corts)
Imatge d’arxiu del síndic de Podem en les Corts, Antonio Estañ. Inma Caballer (Corts)

El síndic de Podem en les Corts, Antonio Estañ, ha advertit que no pot assegurar el suport del partit als decrets llei pendents de convalidar en el parlament valencià i ha demanat al Consell que deixe de “donar llargues” per atendre o no la seua petició de reunir-se per a abordar un full de ruta fins al final de la legislatura. 

Estañ ha assegurat que l’executiu valencià “no funciona com un Consell”, ja que, segons ha valorat, “pareix que estiga en precampanya” i encara queden qüestions per a dur a terme abans dels comicis autonòmics. “Se’ns estan donant llargues, pareix que estan prioritzant altres qüestions”, ha afegit. 

Per la seua banda, el portaveu socialista, Manolo Mata, ha valorat les declaracions d’Estañ i ha assenyalat que li sembla “molt bé” que diga que no pot garantir el suport a les mesures pendents de convalidar, però ha recordat que els decrets “són els que són” i no es poden esmenar. 

També et pot interessar

stats