Gamero lamenta la “distància” de Compromís amb Oltra durant la seua imputació

L’exsecretari autonòmic d’Hisenda, afirma que la tornada de l’exvicepresidenta de la Generalitat a la política només la decidirà ella

Imatge d'arxiu d'una roda de premsa de Mònica Oltra
Imatge d'arxiu d'una roda de premsa de Mónica Oltra / Agències

L'exsecretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero, ha lamentat aquest divendres el que ha considerat una “distància” que ha vist entre la direcció de Compromís i Mónica Oltra i el seu equip durant els quasi dos anys en què ha estat imputada en el cas del seu exmarit. També ha assenyalat que la decisió sobre la seua tornada a la política “no la té més que ella”. “I ella no és sol Oltra, sinó també, i sobretot, Mónica”.

Així s'ha pronunciat Gamero en el seu compte de Twitter, on ha agraït l’“alegria, estima i suport” als qui l’han felicitat per l'arxivament de la causa —en la que també estava imputat per ser el subsecretari de la Conselleria d'Igualtat que dirigia Oltra en el moment dels fets— amb “tota la prudència, perquè la resolució no és ferma”.

En un fil al qual la mateixa Oltra ha donat 'm'agrada', Gamero ha assenyalat que, malgrat que no havia volgut parlar, no pot estar callat perquè veu que passen els dies i continuen dient-se moltes coses. No entén diu, per què, més enllà de la reacció inicial, hi ha qui, dins i fora de Compromís, insisteix a continuar parlant d’Oltra. “No és ara el moment de parlar, reconéixer i donar suport en públic (en tot cas, li tocaria als òrgans de Compromís, l'organització en la qual milita i militem). El moment ha sigut al llarg d'aquests dos anys”, ha afegit.

Així mateix, Gamero ha assenyalat que hi ha hagut distància entre el partit i Oltra, i també amb la seua línia de treball i amb les persones que conformaven el seu equip. Ha fet referència ací al fet que l’exvicepresidenta de la Generalitat no va estar present en “la fila zero del míting central de la campanya” i que tampoc se li va oferir ocupar simbòlicament l'últim lloc de la candidatura de Compromís. “I ja he parlat massa, però crec que també massa havíem callat alguns per a tot el que ha passat i hem passat”, ha agregat.

També et pot interessar

stats