Galiana declara que els contractes pels quals l'investiguen no els va signar ell

El regidor de Compromís ha expressat la confiança que el procés quedarà arxivat.

El regidor de Compromís, Carlos Galiana, arriba a la Ciutat de la Justícia de València
El regidor de Compromís, Carlos Galiana, arriba a la Ciutat de la Justícia de València

El regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha defensat aquest dilluns que els contractes pels quals l'investiga el jutjat d'instrucció número 19 de la ciutat arran d'una denúncia per fraccionament interposada per l'assessor del PP en el consistori, Luis Salom, els van signar els secretaris municipals. Alguns, fins i tot, no són seus.

El regidor de Compromís, que ha assegurat a À Punt abans de declarar davant del jutge que afrontava el procediment amb "absoluta tranquil·litat", ha fet palesa la seua confiança que el procés quedarà arxivat.

Galiana estava citat arran d'una denúncia per un presumpte fraccionament de contractes relatius a la prestació del servei de comunicació en xarxes socials i gestió de la web de la regidoria que encapçala. 

El regidor que veu "mala fe" en la denúncia, ha dit tindre "impressions positives" sobre la seua declaració, atés que li ha explicat "tot" al jutge, "tots els contractes i tot el que apareixia en la denúncia que m'adjudica contractes que ni tan sols he signat jo".

També et pot interessar

stats