El cap de gabinet de Morera nega irregularitats en les contractacions electorals

L'extreballador de Crespo-Gomar i dirigent socialista de Gandia, Josep Ramon Tiller, també ho ha negat.

Lluís Miquel Campos, compareixent en la comissió d'investigació
Lluís Miquel Campos, compareixent en la comissió d'investigació / Zipi (Efe)

Lluís Miquel Campos, cap de gabinet del president de les Corts, Enric Morera, que s'havia demanat una excedència per a poder documentar-se i explicar-se davant del Senat, ha assegurat que no és coneixedor de cap irregularitat en el pagament de factures a l'empresa Crespo-Gomar en les campanyes electorals de 2007 i 2011. 

Campos ha reconegut haver treballat amb un creatiu de la firma, però en qüestions relacionades amb l'adquisició d'espais propagandístics en mitjans de comunicació. També ha defensat que el BLOC disposa dels justificants de les transferències que així ho demostren".

En la mateixa sessió, l'exdirigent socialista a Gandia i extreballador de Crespo-Gomar, Josep Ramón Tiller, també ha negat qualsevol coneixement sobre el pagament irregular de factures electorals. Segons Tiller, ell s'ocupava únicament de les tasques comunicatives, "i no sabia res de les finances de l'empresa".

Finalment, l'exregidor del PSOE a Alacant el 2011, Gabriel Moreno, ha reconegut que rebien telefonades d'empreses que els proposaven participar en les campanyes, "però que no tornaven a saber res d'aquestes quan se'ls deia que qualsevol pagament s'havia de formalitzar a través d'un compte corrent".

També et pot interessar

stats