Fuset deixa temporalment la regidoria de Cultura Festiva de València

Ho fa després que el jutjat d'instrucció 18 de València acordara l'obertura de juí oral per l'accident mortal d'un treballador als jardins de Vivers.

VÍDEO | Fuset deixa temporalment la regidoria de Cultura Festiva de València

El regidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset, ha anunciat que abandona temporalment les competències com a regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, però manté l'acta d'edil i continuarà sent regidor d'Administració Electrònica. Ho fa després que el jutjat d'instrucció número 18 de València acordara l'obertura de juí oral contra ell per l'accident mortal d'un treballador als jardins de Vivers.

En l'acte, el magistrat reclamava als acusats, com a presumptes responsable d'un delicte contra la vida i la salut dels treballadors i d'un delicte d'homicidi imprudent, que prestaren una fiança conjunta i solidària de 450.000 euros per a cobrir les responsabilitats pecuniàries.

Els fets van ocórrer el 27 de juny de 2017, quan un operari que treballava en la construcció d'unes graderies amb capacitat per a mil persones per als concerts musicals de la Fira de Juliol va trepitjar una taula que va cedir i va caure des d'una alçada de tres metres, va rebre un fort impacte al cap i va morir uns dies després en un hospital de València.

El substituirà Carlos Galiana

El primer edil ha avançat que el substituirà en aquestes àrees de treball el regidor, també de Compromís, Carlos Galiana, que, segons ell, “coneix perfectament el món de les Falles”.

Fuset declararà divendres

Fuset declara aquest divendres davant el jutjat d'instrucció número 2 de València, que instrueix un cas per presumpte fraccionament de contractes municipals.

Així mateix, el jutge va acordar deduir testimoniatge per un possible delicte de prevaricació contra l'edil en relació a l'adjudicació a l'empresa que va muntar les graderies per als concerts de la Fira de Juliol de 2017 de l'explotació d'un establiment hostaler.

També et pot interessar

stats