Fuset defensa la legalitat dels contractes d'Expojove i de la Junta Central Fallera

El regidor de l'Ajuntament de València declara a la Ciutat de la Justícia per presumptes fraccionaments de contractes.

El regidor a l'Ajuntament de València Pere Fuset ha declarat aquest dimarts a la Ciutat de la Justícia
El regidor a l'Ajuntament de València Pere Fuset ha declarat aquest dimarts a la Ciutat de la Justícia / Europa Press.

El regidor de Compromís a l'Ajuntament de València Pere Fuset ha acudit aquest dimarts a declarar com a investigat per les presumptes irregularitats en contractacions d'Expojove i de la Junta Central Fallera, i ha insistit que es feren en el marc de la legalitat.

Fuset ha indicat en arribar a la Ciutat de la Justícia que són qüestions administratives "amb tots els informes favorables" i ha recordat que la causa s'ha obert després d'una denúncia interposada per Luis Salom, assessor del PP en l'Ajuntament, per fraccionament de contractes municipals.

L'exregidor de Cultura Festiva va declarar anteriorment en aquest juí però Salom va ampliar la denúncia per a exposar noves presumptes irregularitats, fet pel qual el jutjat va acordar tornar a citar l'edil. Fuset ha comparegut finalment aquest dimarts, després que la citació s'ajornà al febrer per un tall elèctric als jutjats.

Aquest no és l'únic front judicial que té obert Fuset, ja que pròximament haurà d'asseure's al banc dels acusats per l'accident mortal d'un treballador durant la instal·lació de les graderies per als concerts de Vivers de 2017. En aquesta causa no l'acusa la Fiscalia, però sí la família del mort.

També et pot interessar

stats