Fulgencio va proposar el cessament de César Sánchez en el Consell de l'Autoritat Portuària d'Alacant

La delegació del govern central a la Comunitat Valenciana recorda que és la responsbale de proposar els vocals.

César Sánchez i Luis Barcala, en una imatge d'arxiu
César Sánchez i Luis Barcala, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El delegat del Govern d’Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va proposar el cessament del president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, en el consell d'administració de l'Autoritat Portuària d'Alacant per "no considerar-lo una persona idònia per a representar l'Administració General de l'Estat".

La delegació del govern central a la Comunitat Valenciana ha assegurat que li correspon a aquesta institució proposar “els vocals de l'Administració General de l'Estat en els consells d'administració de les autoritats portuàries”.

Així mateix, ha assegurat que el “lloc que ocupava fins ara Sánchez en l'Autoritat Portuària d'Alacant, era a proposta de l'anterior delegat del govern espanyol”. 

Per la seua banda, Sánchez ha assegurat que el seu cessament és "un símptoma més del sectarisme del PSOE". Així mateix, ha avançat que sol·licitaran la seua restitució en el càrrec perquè la Diputació d'Alacant puga seguir tenint veu i vot en aquest òrgan.

Al seu torn, l'alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha anunciat la decisió de cedir un dels llocs que té la corporació en el consell d'administració de l'Autoritat Portuària de la ciutat a la diputació alacantina. Per a Barcala, la destitució és un "nou atac" del Pacte del Botànic "a la província".

També et pot interessar

stats