Fractura a la Diputació d’Alacant per les vacunacions irregulars de dos diputats del PP

El PSPV, Compromís i Ciutadans, soci de govern dels populars, n'han demanat la dimissió en una jornada tensa.

VÍDEO | Fractura a la Diputació d’Alacant per les vacunacions irregulars de dos diputats del PP

La vacunació irregular de dos diputats provincials del Partit Popular a la Diputació d’Alacant, Bernabé Cano i Juan Bautista Roselló, han centrat el debat en el ple ordinari, amb encreuament de mocions i acusacions entre les formacions.

El PSPV, Compromís i, fins i tot, Ciutadans, soci de govern dels populars, n'han demanat la dimissió en una jornada tensa. Els grups han posat de manifest el fràgil equilibri en l'equip de govern de la Diputació d'Alacant i la falta de suport del PP, que ha sigut l'unic que ha votat en contra de la dimissió de Bernabé Cano i Juan Baustista Roselló.

De fet, Cano s'ha absentat en el moment de la votació, que ha deixat enlaire una dimissió que demanaven tots els grups polítics tret dels populars.

El portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, ha assegurat que compten amb Ciutadans per a “canviar les coses” a la cambra provincial. Precisament el portaveu d’aquesta formació, Javier Gutiérrez, ha incidit que no es pot permetre l’actitud de Cano i Roselló i no se’n poden “anar com si no haguera passat res”.

De les quatre mocions que s’han presentat aquest dimecres, el PP sí que ha votat a favor d'investigar cada cas i depurar responsabilitats, però l'oposició ha reiterat que destituir només de les competències sense entregar l'acta de diputat no els val.

També et pot interessar

stats