Fotografien Ábalos i Lastra fumant sense distància al pati del Congrés

El ministre ha demanat disculpes a la gent "de bona fe".

Fotografien Ábalos i Lastra fumant sense distància al pati del Congrés
Fotografien Ábalos i Lastra fumant sense distància al pati del Congrés

Després de difondre's una fotografia d'Adriana Lastra i José Luis Ábalos fumant al pati del Congrés i sense respectar la distància de seguretat, el ministre ha eixit a demanar disculpes. En la imatge es pot observar el ministre de Transports juntament amb la portaveu del PSOE al congrés, rodejats d'un grup de periodistes i sense respectar les mesures de distanciament.

La imatge ha rebut diverses crítiques, com les formulades per síndic de Ciutadans en les Corts, Toni Cantó, qui ha afirmat en Twitter que amb ells "No van les regles" acompanyat d'un "Que complisquen els altres!". Per altra banda, el diputat en el Congrés pel PP, José Ignacio Echániz, titulava amb ironia la foto: "Lastra i Ábalos protegint la salut dels madrilenys".

En una entrevista en TVE, Ábalos s'ha dirigit a la gent "a què puga impactar la imatge", capturada durant el debat de la moció de censura de Vox. Ábalos ha afirmat que "no li importa demanar disculpes".

Tot i això, el ministre destaca que intentaven buscar un racó per a fumar i es va generar un rogle de periodistes "als quals se'ls va advertir". A més, assenyala que en la imatge es pot observar al seu director de comunicació demanant els periodistes que s'apartaren. Per a Ábalos, l'alternativa seria "deixar de fumar" o "no eixir al pati", cosa que els periodistes demanen que continue fent.

Així mateix, el ministre de Transports ha responsabilitzat Vox de difondre la fotografia i ha denunciat la intenció del parit verd de "desqualificar-lo".

També et pot interessar

stats