Foment destitueix César Sánchez com a vocal de l'Autoritat Portuària d'Alacant

La Diputació titlla la decisió “d'error inadmissible” i culpa Puig per actuar “en connivència” amb el govern de Pedro Sánchez.

Foment destitueix César Sánchez com a vocal de l\'Autoritat Portuària d\'Alacant
Foment destitueix César Sánchez com a vocal de l'Autoritat Portuària d'Alacant

El Ministeri de Foment, a través de Ports de l'Estat, ha comunicat al president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, que s'ha donat “curs” a la proposta per a la seua “separació” com a vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària d'Alacant.

La presidenta de Ports de l'Estat, Ornella Chacón, li va comunicar la decisió per carta el passat 6 de novembre i li va expressar el seu “agraïment pels serveis prestats".

Per la seua banda, des de la Diputació d'Alacant, el portaveu de l'equip de Govern, Carlos Castillo, ha qualificat la decisió “d’error inadmissible”. Així mateix, ha culpat el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja que, segons ell, ha actuat “en connivència” amb el govern central de Pedro Sánchez.

Segons ha recordat, “la Diputació d'Alacant hi ha tingut una presència històrica perquè en ell es decideixen assumptes d'interés per al nostre territori”.

També et pot interessar

stats