Foment es compromet a millorar els accessos a l'hospital de la Marina Baixa des de la N-332

Ana Barceló assegura que es tracta de "una reivindicació i una necessitat" per a atendre la ciutadania.

Gva
Gva

El Ministeri de Foment millorarà els accessos a l'hospital comarcal de la Marina Baixa des de la N-332 i traurà a licitació el traçat i la redacció del projecte entre els mesos de gener i febrer.

Així ho ha assegurat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, després d’haver-se reunit a Madrid amb el director general de Carreteres, Javier Herrero, per a tractar la millora de l'accés per la carretera N-332 a l'hospital, que atén tota la comarca

Barceló ha exposat la seua satisfacció pel compromís de Foment de licitar tant el traçat com la redacció del projecte els dos primers mesos de l'any, i ha assegurat que es tracta d’una reivindicació i una necessitat per a atendre els ciutadans del Departament de Salut de la Marina Baixa.

Antecedents

L'hospital comarcal de la Marina Baixa, situat a la Vila Joiosa, va ser construït per la Tresoreria de la Seguretat Social els anys 80 i està al costat de la carretera N-332. No obstant això, des de la construcció no disposa d’una connexió directa a aquesta via que permeta un accés àgil a l'hospital.

Aquesta situació genera inconvenients greus d'accessibilitat rodada tant per als pacients de la comarca com per al transport sanitari urgent i el personal sanitari.

Per això l'accés directe a l'hospital és una reivindicació des que es va construir la circumval·lació de la Vila Joiosa, tot i que fins ara no s’havia obtingut cap resultat.

Situació actual

En l’actualitat, la Generalitat projecta una ampliació de l'hospital que duplicarà la superfície construïda als terrenys cedits per l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

D’aquesta manera, es considera que és un moment adequat per a corregir aquesta deficiència a l'accés a l'hospital aprofitant les obres d'ampliació de l'edifici i de reordenació de la parcel·la.

També et pot interessar

stats