La Fiscalia no veu delicte en la foto publicada per Sandra Gómez amb una Mare de Déu parint

Considera que no provoca odi a catòlics i demana el sobreseïment de la causa contra la socialista.

La imatge publicada en el perfil @pariendopoder
La imatge publicada en el perfil @pariendopoder

https://apuntmedia.es/va/noticies/politica/critiquen-la-vicealcaldessa-de-valencia-per-compartir-una-imatge-de-la-mare-de-deu-parintLa Fiscalia de València demana el sobreseïment de la causa contra la vicealcaldessa de València i portaveu del govern municipal, Sandra Gómez, per la publicació d'una imatge del naixement de Jesús de manera explícita juntament amb el comentari “Fins Déu va nàixer del cony d'una dona”, ja que, segons assegura, "no provoca odi a catòlics".

Gómez va compartir aquesta imatge a la fi de desembre, per Nadal, i va rebre nombroses crítiques. El 4 de gener un particular va presentar una denúncia contra ella en considerar que els fets podrien ser constitutius d'un delicte d'odi.

La Fiscalia va obrir una investigació per a dirimir possibles responsabilitats i, després d'estudiar l'assumpte, ha demanat l'arxivament de les actuacions perquè no hi veu delicte concret contra un grup religiós, en aquest cas, el catòlic cristià. A més, també entén que si es va més enllà i es relaciona amb el context en què es llança el post, "no es pot concloure cap altra cosa que el missatge pretenia ser una exaltació de la figura de la dona, representada, com fa també el cristianisme, en la Mare de Déu".

També et pot interessar

stats