La Fiscalia investiga les gravacions d'Alacant

La Fiscalia d´Alacant ha obert diligències per la denúncia arran la troballa d´un dispositiu de gravació al despatx de la Regidoria d´Urbanisme.

Eva Montesinos mostra el mecanisme de gravació

El tècnic de les forces de seguretat que va analitzar el mecanisme va concloure que 'possiblement formava part d´un sistema més ampli de gravació, segurament per a connectar a un ordinador, però que no tenia Wi-Fi ni s´hi podien emmagatzemar dades'. Echávarri ha afegit que l´aparell en si no servia per a cometre cap delicte i que és per això que no van presentar cap denúncia. Tampoc van poder determinar qui l´havia posat, tot i que 'sembla que no tinga 4 anys', ha rematat.

L´alcalde s´ha oferit a dur una altra vegada el mecanisme a la policia perquè el tornen a analitzar després que el regidor de Guanyem Alacant, anterior ocupant del despatx, Miguel Ángel Pavón, haja presentat una denúncia a la comissaria. Ho va fer el mateix dia que Compromís portava el cas a la Fiscalia. En opinió d´Echávarri, els grups de l´oposició estan fent servir el tema 'per a buscar els seus moments' i volen traure profit d´uns fets que, en la seua opinió, no tenen més transcendència. Ara serà la Fiscalia qui establisca fins a on arriba l´afer.

També et pot interessar

stats