La Fiscalia demana al Suprem que els presos del ‘procés’ tampoc isquen a treballar

El jutjat de vigilància penitenciària va deixar sense efecte el tercer grau per a cinc d'ells.

El president d'ERC, Oriol Junqueras, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, i el president del parlament català, Roger Torrent abans de la reunió del passat dissabte amb alcaldes a Santa Coloma de Farners
El president d'ERC, Oriol Junqueras, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, i el president del parlament català, Roger Torrent abans de la reunió del passat dissabte amb alcaldes a Santa Coloma de Farners / Efe.

La Fiscalia ha demanat al Tribunal Suprem que suspenga les eixides laborals concedides als líders independentistes condemnats pel procés, després que el jutjat de vigilància penitenciària deixara dimarts sense efecte el tercer grau per a cinc d'ells.

En un escrit, dos dels fiscals de la causa demanen a l'alt tribunal que seguisca per a la resta de líders independentistes condemnats a presó el mateix criteri que va fixar amb l'expresidenta del parlament català Carme Forcadell, a qui va suspendre la setmana passada els citats permisos.

Cinc d'ells ja no han pogut eixir de presó aquest dimecres, tampoc per a treballar o fer voluntariat, com feien fins a obtindre la semillibertat. El que vol la Fiscalia del Suprem és que l'alt tribunal tanque la porta a aquesta classe d'eixides, com va fer amb Forcadell la setmana passada, en declarar-se competent per a fer-ho amb els altres.

També et pot interessar

stats