La Fiscalia demana el sobreseïment de la causa contra Fuset per homicidi imprudent

Aquesta sol·licitud es fa "sense perjuí de les responsabilitats civils subsidiàries de l'Ajuntament de València".

El regidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset, en una imatge d'arxiu
El regidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Fiscalia Provincial de València s'ha adherit parcialment a la petició formulada per la defensa del regidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset, i sol·licita el sobreseïment provisional de la causa oberta per la mort d'un treballador en els preparatius de la Fira de Juliol de 2017

L'assumpte ha sigut abordat per un dels fiscals de la secció de Sinistralitat Laboral i ha comptat amb el vistiplau del degà de la secció. Segons ha informat la Fiscalia, se sol·licita el sobreseïment provisional de la causa, "sense perjuí de les responsabilitats civils subsidiàries de l'Ajuntament de València".

Els fets que han donat lloc a la investigació van ocórrer el 27 de juny de 2017, quan un operari que treballava en la construcció d'unes graderies per als concerts de la Fira de Juliol va caure des d'una altura de tres metres, es va colpejar al cap i va morir uns dies després en un hospital de València. El treballador tenia 47 anys, estava casat i tenia dues filles.

La família del treballador mort en l'accident va presentar un escrit d'acusació en el qual reclamava cinc anys de presó per al regidor: tres per homicidi imprudent i dos per un delicte contra els treballadors.

També et pot interessar

stats