La Fiscalia demana investigar si Fuset va prevaricar en els concerts de Vivers

S'investiga el regidor de Cultura Festiva per concedir l'explotació de serveis d'hoteleria a canvi del muntatge de les graderies.

Pere Fuset, en una imatge d'arxiu
Pere Fuset, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Fiscalia Provincial de València ha demanat que s'òbriga una investigació per un presumpte delicte de prevaricació contra el regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís en el consistori, Pere Fuset, per concedir l'explotació de serveis d'hoteleria a canvi del muntatge de les graderies dels concerts de Vivers.

Aquesta causa és independent de l'oberta contra l'edil per l'accident mortal d'un treballador durant la instal·lació per al mateix festival i per la qual seurà en el banc dels acusats en els pròxims mesos.

El nou procediment contra Fuset se cenyiria a un delicte de prevaricació en relació amb la presumpta concessió comercial que va fer l'edil en els concerts de Vivers de 2017, de tres barres de bar i cinc llocs de menjar, a canvi del muntatge de la graderia. Segons estima el ministeri públic, aquesta decisió va poder anar en contra de la llei de contractes del sector públic.

Aquesta petició es remetrà al deganat de jutjats, des d'on es repartirà a un òrgan judicial i s'adoptaran les diligències que s'estimen oportunes.

La nova causa sorgeix després de les indagacions realitzades mentre s'instruïa l'accident mortal en el muntatge de les graderies per als concerts de la Fira de Juliol de Vivers de 2017. La família del mort ja havia demanat que s'investigara a Fuset per aquest delicte, i ara la Fiscalia també l'ha requerit.

Fuset, tranquil

Per la seua banda, Fuset s’ha mostrat tranquil sobre aquesta nova investigació que la Fiscalia demana obrir contra ell. L'edil ha manifestat que no ha rebut cap notificació oficial sobre la nova investigació, per la qual cosa vol ser prudent.

També et pot interessar

stats