La Fiscalia canvia de criteri i demana l'arxivament de la causa de la Fórmula 1 de València

Anticorrupció sol·licita el sobreseïment per prescripció de les presumptes irregularitats en les contractacions.

La Fiscalia canvia de criteri i demana l\'arxivament de la causa de la Fórmula 1 de València

La Fiscalia ha demanat l'arxivament de la causa contra l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i la resta de polítics i empresaris per les obres en el circuit de la Fórmula 1 a València. El motiu principal de la petició de sobreseïment és la prescripció de les presumptes irregularitats en les contractacions, en cas d'haver-se produït.

El Ministeri Públic considera que no hi ha indicis de la comissió dels delictes de malversació i prevaricació agreujada, únic tipus que permetria continuar amb la investigació, per tindre un període de prescripció més ampli. Segons fonts citades per Efe, en qualsevol cas, en la causa consta un informe de la Intervenció de la Generalitat que deixa patent que la construcció del circuit no va suposar cap perjuí econòmic per a l'administració autonòmica.

Fiscalia s'oposa així a l'opinió de la jutgessa instructora que ha processat Camps, el que va ser el seu vicepresident, Vicente Rambla, l'exconseller d'Infraestructures, Mario Flores i els càrrecs de l'Ens Gestor de la Xarxa de Transport i Ports de la Generalitat (GTP) i els empresaris implicats.

També et pot interessar

stats