El fiscal del cas del germà de Puig i Trenzano demana que els investigue Anticorrupció

Ho justifica pels delictes de malversació imputats i per estar com a querellat Rubén Trenzano, un alt càrrec del govern valencià.

Imatge d'arxiu de Rubén Trenzano, a la Ciutat de la Justícia de València
Imatge d'arxiu de Rubén Trenzano, a la Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

La Fiscalia de València ha demanat que siga Anticorrupció l'òrgan que assumisca la investigació del cas en el qual està imputat Francesc Puig, germà del president de la Generalitat, per estar com a querellat un alt càrrec del govern valencià, Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística. 

Així, el fiscal insta la delegació de València de la Fiscalia Anticorrupció a assumir les actuacions “a la vista dels delictes imputats i perquè hi ha entre els querellats un alt càrrec de la Generalitat”.

El jutjat d'instrucció número 4 de València ha citat a declarar com a investigats Francesc Puig, germà de Ximo Puig, i Rubén Trenzano en el marc d'una causa per malversació oberta després d'una querella del PPCV, unes declaracions que tindran lloc al mes de desembre.

El jutge va decidir aquest dimecres, a petició de la Fiscalia, que es declare complexa la causa, fet que implica en la pràctica que la instrucció pot allargar-se fins als díhuit mesos o més, a causa de la complexitat de la investigació. 

També et pot interessar

stats