Figueras diu que va gestionar els contractes de l'F-1 segons el protocol habitual

L'exdirector de Projectes Temàtics ha assegurat a la jutgessa que es va limitar a continuar fent les coses com s'havien fet sempre.

Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València

Nicolás Figueras ha declarat aquest dimecres en la segona jornada de compareixences pel cas de la Fórmula 1 al Jutjat d'Intrucció número 2 de València. Figueras ha declarat davant la jutgessa que porta el cas només durant uns 20 minuts i únicament ha contestat les preguntes de la fiscalia, l'advocacia de la Generalitat i la seua defensa. Segons fonts consultades per À Punt, ha dit que es va limitar a continuar fent les coses com es feien abans que arribara a la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana i com, segons ell, "es van continuar fent després" que ell deixara el càrrec. La declaració de Figueras es produeix després que el dimarts declarara l'assessora de Francisco Camps en la gestió de la Fórmula 1, Belén Reyero, qui va assegurar que l'expresident "ho controlava tot".

Figueras va ser director de la Societat Projectes Temàtics en les primeres edicions del Gran Premi de Fórmula 1 de València i ja va declarar en febrer de 2016 davant de la jutgessa que porta el cas. Aleshores va afirmar que en el contracte de juliol de 2011 per a la pròrroga del Gran Premi li van falsificar la rúbrica, ja que ell estava de viatge de noces.

Precisament, aquest exalt càrrec té una empresa consultora d'esdeveniments esportius amb Belén Reyero, qui va declarar dimarts al jutjat. Reyero va dir que Camps era l'artífex de tot el projecte del Gran Premi i la persona que es va encarregar d'incorporar l'empresa Valmor com a organitzadora de la prova.

Aquest dijous compareixerà al jutjat l'expilot i empresari Jorge Martínez, "Aspar", i divendres, Francisco Camps.

També et pot interessar

stats