Fiança de 100.000 euros per a Joaquim Forn

El fiscal del Tribunal Suprem demana aquesta quantitat per a deixar en llibertat l´exconseller de la Generalitat de Catalunya.

El Tribunal Suprem també escolta els arguments del diputat de Junts per Catalunya Jordi Sànchez per a poder quedar en llibertat.

El líder independentista esgotarà tots els recursos possibles per a poder assistir al Parlament de Catalunya al ple d´investidura. Sànchez demana al Tribunal Suprem la finalització de la seua presó preventiva.

Sergi Sabrià, portaveu d´Esquerra Republicana, assegura que hui serà un dia clau, ja que tot indica que es podrà desbloquejar la investidura del president de la Generalitat de Catalunya i disposar d´un govern efectiu tan prompte com siga possible.

La investidura podria estar programada per a la Setmana Santa. El candidat amb més possibilitats, si Jordi Sànchez no obté la llibertat, és Jordi Turull, que va ser conseller en el govern de Puigdemont.

A més, la Mesa del Parlament de Catalunya ha acordat tramitar la reforma exprés de la Llei de presidència per a poder investir un president a distància. Ciutadans i el PSC demanaran que es reconsidere la decisió de la Mesa.

També et pot interessar

stats