Ferraz obri la porta perquè Jorge Rodríguez puga ser candidat a l’alcaldia d’Ontinyent

L’expresident de la Diputació de València està suspés cautelarment de militància del PSOE per la seua condició d'investigat pel cas Alqueria.

L'alcalde d'Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en una imatge d'arxiu
L'alcalde d'Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La direcció federal del PSOE i el PSPV han acordat ajornar fins a desembre el procés de primàries dels socialistes a la localitat valenciana d'Ontinyent.

La decisió suposa deixar oberta la porta perquè Jorge Rodríguez, investigat pel cas Alqueria, puga ser candidat. L'expresident de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent està ara mateix suspés cautelarment de militància.

Així, Ferraz retardarà unes setmanes les primàries a la capital de la Vall d'Albaida a l'espera de l'alçament del secret de sumari d'este cas.

Fonts socialistes citades per Europa Press informen d’un acord entre Ferraz, el PSPV i l’organització socialista d’Ontinyent per a permetre que Rodríguez torne a presentar-se a les primàries municipals mentre no canvie la seua situació jurídica.

La solució ha arribat poques hores abans que acabe el termini de presentació de les candidatures, a les huit de la vesprada.

Dimarts, la Secretaria d'Organització del PSOE va remetre una carta a la direcció autonòmica, provincial i comarcal del PSPV per a indicar que Rodríguez no podria ser el candidat a les primàries a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals de 2019 després de la seua detenció en l'operació Alqueria. 

També et pot interessar

stats