Fernando Navarro: “A Castelló hem tingut el millor govern municipal des de la Transició”

El candidat d'Unides Podem-Castelló en Moviment-EUPV a l'alcaldia de la ciutat veu prioritària la posada en marxa del nou Pla d’Habitatge.

Fernando Navarro en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies
Fernando Navarro en la redacció de Castelló d'À Punt Notícies

Un model de ciutat verd, sostenible, on es respire bé, i que garantisca l’accés a les cures. És la idea que té en el cap el candidat d’Unides Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida del País Valencià a l’alcaldia de Castelló, Fernando Navarro. En declaracions a Les notícies del matí, el candidat ha assegurat que l’Acord del Grau “va ser una bona idea” i que, gràcies a ell, s’ha tingut “el millor govern municipal des de la Transició”.

A pesar d’aquest balanç positiu, Navarro ha afirmat que hi ha hagut limitacions i que “cal accelerar els canvis”, apostant perquè la seua formació passe a formar part del govern municipal. “Estem preparats per a governar en tots els nivells institucionals”, ha remarcat. El principal repte, al seu parer, és el mediambiental; també, posar en marxa el nou Pla d’Habitatge per a combatre la bombolla del lloguer i augmentar el parc públic d’habitatge.

Entre els punts forts, Fernando Navarro comenta que la seua formació és una candidatura “independent”, que “té la capacitat de posar en el centre l’interés general de la ciutadania”, perquè diu que tenen “la convicció” d’anar per aquest camí. Sobre la proposta d’una oficina de cures, el candidat ha explicat que no és una idea novedosa, però que “cal apostar per una ciutat cuidadora”.

També et pot interessar

stats