Felip VI destaca el "compromís i el sentit del deure" d'Isabel II

El rei d'Espanya, Felip VI, ha enviat un telegrama amb les seues condolences dirigit al nou monarca del Regne Unit, Carles III

El Rei Felip VI, la Reina Isabel II d'Anglaterra i la Reina Letizia en una foto d'arxiu
El Rei Felip VI, la Reina Isabel II d'Anglaterra i la Reina Letizia en una foto d'arxiu / Casa Reial

El rei d'Espanya, Felip VI, ha destacat el compromís i el sentit del deure de la reina Isabel II en un telegrama dirigit al nou monarca del Regne Unit, en el qual expressa les seues més sentides condolences, en el seu nom, i també en nom del govern i del poble d'Espanya.

En el telegrama enviat al nou monarca, Carles III, que signa només com Felip, el rei es mostra profundament apesarat per la "trista notícia de la defunció de sa majestat la reina Isabel II, la vostra benvolguda mare".

Així mateix, destaca que la monarca "ha presenciat, escrit i donat forma a molts dels capítols més rellevants de la història del nostre món durant les últimes set dècades".

Felip VI subratlla que "el seu sentit del deure, compromís i tota una vida dedicada al servei del poble del Regne Unit i Irlanda del Nord va ser un exemple per a tots nosaltres i romandrà com un llegat sòlid i valuós per a les generacions futures". Abans de concloure el telegrama "amb tota la seua amistat i afecte", Felip VI envia el seu afecte i oracions, i els de la reina Letícia, al nou monarca britànic i a tota la família. "La trobarem molt a faltar", assegura el rei en el seu missatge.

També et pot interessar

stats