Feijóo promet infraestructures hídriques a Alacant: "La meua primera prioritat és portar aigua on no n'hi ha"

El líder del PP ha comparegut en un míting a l’ADDA, acompanyat de Mazón i al qual han assistit 1.500 persones

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo, i el líder del PPCV, Carlos Mazón
El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo, i el líder del PPCV, Carlos Mazón / Europa Press

El candidat del Partit Popular a la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo, s'ha compromés a invertir en infraestructures hídriques a la província d'Alacant. "La meua primera prioritat serà portar aigua on no n'hi ha", ha emfatitzat. Així li ho ha promés aquest dimecres al líder del PPCV i futur president de la Generalitat, Carlos Mazón, en un míting del partit a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), al qual han assistit 1.500 persones. 

"Com menys diners paguem als bancs, més diners tindrem per a invertir en infraestructures hídriques que necessita Alacant. M'he compromés a complir amb la Comunitat Valenciana i torne a fer-ho. La meua primera prioritat en infraestructures serà portar aigua", ha afirmat.

Feijóo ha lamentat que, actualment, hi ha aigües que no s'aprofiten i ha defensat que l'objectiu "no és llevar-li aigua a ningú, sinó aprofitar-la; no deixar una zona seca, sinó repartir l'aigua", ha recalcat. Igualment, ha apuntat que l'"objectiu" és que la Comunitat Valenciana "no tinga un finançament per davall de la mitjana d'Espanya, que és el que té en aquest moment"; així com convertir en "realitat" el corredor mediterrani per a "fer competitives les mercaderies del sud i del llevant".

Mazón reivindica el compromís de Feijóo amb la Comunitat Valenciana

Per la seua banda, Mazón ha reivindicat aquests “compromisos” de Feijóo amb els alacantins i amb el territori valencià. "És el moment d'Espanya, d'Alacant i de la Comunitat Valenciana", ha asseverat.

En concret, Mazón ha ressaltat el "compromís en ferm" del líder popular amb la província d'Alacant, "amb l'aigua, el finançament, el corredor mediterrani, les infraestructures i els pressupostos generals de l'Estat". "Es compromet amb la província d'Alacant, serà un govern seriós, que necessita la província d'Alacant i la Comunitat Valenciana. Ens coneix, ens vol, es compromet amb nosaltres, no podem demanar més", ha insistit.

Així mateix, Mazón ha defensat que Feijóo és "l'únic que parla del que interessa als espanyols: de la cistella de la compra, de la gent que no arriba a fi de mes, de rebaixar impostos a rendes mitjanes i baixes, de sanitat, d'educació".

També et pot interessar

stats