Feijóo obri a València la seua gira per les 17 comunitats autònomes

Durant els actes, a més d'explicar les seues propostes per al futur de la formació, el seu objectiu és escoltar les aportacions dels militants

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, durant el lliurament dels avals per a formalitzar la seua candidatura en la seu nacional del PP
El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, durant el lliurament dels avals per a formalitzar la seua candidatura a la seu nacional del PP / A. Pérez Meca / Europa Press

El president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, obrirà aquest divendres a València i a Múrcia la seua gira per Espanya per a presentar el seu projecte als afiliats i en què recorrerà durant deu dies les 17 comunitats autònomes. A més d'explicar les seues propostes per al futur de la formació, el seu objectiu és escoltar les aportacions dels militants.

Per a aquesta campanya, el ja candidat oficial i favorit per a substituir Pablo Casado al capdavant del PP ha triat el lema Preparats que, segons el seu equip, reivindica la capacitat del PP per a assumir des del primer moment el lideratge de l'organització, però també la vàlua d'un candidat i d'un partit per a assumir responsabilitats al Palau de la Moncloa.

"Estem preparats per a construir un equip, un projecte i un govern", va assegurar Feijóo el dimecres a Madrid, després de formalitzar la seua candidatura davant el comité organitzador del congrés amb la presentació de més de 55.000 avals. El XX Congrés Extraordinari del PP se celebrarà a Sevilla els dies 1 i 2 d'abril i els compromissaris hi votaran al successor de Pablo Casado, qui tindrà un discurs de comiat en aquell conclave. El president del comité organitzador, el valencià Esteban González Pons, espera comptar també amb els expresidents José María Aznar i Mariano Rajoy.

Segons assegura el seu equip en un comunicat, Feijóo sap que és el moment d'obrir un nou temps en el PP, per al que és necessari demanar la confiança als afiliats i al conjunt dels espanyols i poder oferir al país una alternativa de gestió, d'estabilitat i de majories, així com un govern a l'altura.

La seua intensa agenda per Espanya, afig, no només tindrà com a objectiu explicar les seues propostes per al futur de l'organització, sinó també escoltar les aportacions dels afiliats per a construir un PP entre tots.

Al seu entendre, és el moment de parlar de polítiques i no de polítics i el partit està preparat per a eixir al carrer a barallar cada vot, per a donar la cara per la formació en cada racó d'Espanya i per a ser l'única opció de govern "real, sòlida i solvent", indica en el mateix comunicat.

També et pot interessar

stats