Feijóo diu que a Espanya "s'intenta silenciar qualsevol crítica al puto amo"

El líder de l'oposició arremet contra Sánchez en la recta final de la campanya electoral i l'acusa d'"atacar els jutges"

Feijóo, este dimecres a Càceres
Feijóo, este dimecres a Càceres / Carlos Criado (Europa Press)

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat este dimecres que "no és normal" el que està ocorrent a Espanya on, a parer seu, "s'intenta silenciar qualsevol crítica al puto amo", en referència al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. El popular ha fet estes manifestacions en un acte electoral a la devesa bovalar de la localitat de Torremocha, a Càceres, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient i emmarcat en la campanya de les eleccions europees del 9 de juny.

El líder de l'oposició, que ha estat acompanyat per la presidenta extremenya, María Guardiola, ha lamentat l'"actitud de sobrat" d'un president del govern "que es creu impune i que vol que callem", en referència a la nova carta pública penjada pel socialista en el seu perfil de X després de la citació judicial a l'esposa, Begoña Gómez, perquè declare com a investigada per corrupció el pròxim 5 de juliol. "No sols no callarem, sinó que el 9 de juny parlarem alt i clar, responent a la carta lacrimògena que ha enviat als espanyols", ha dit Feijóo.

Així, Feijóo ha apel·lat a la mobilització de la gent "cabrejada" amb Sánchez, al qual ha acusat de practicar un "populisme pur" i de dedicar-se a "atacar els jutges, els periodistes i tot aquell que alce la veu" per la imputació de la dona perquè "creu que es pot passar per damunt de tot". Segons el dirigent popular, després d'"atorgar impunitat als socis" amb l'amnistia, "ara exerceix de president creient-se impune". "Impune per a no dir absolutament res, simplement insultar a tothom", ha criticat.

També et pot interessar

stats