Feijóo demana a València el vot "segrestat" dels socialistes

El president del PP demana a Fira València "no fallar" en les eleccions del 2023

Feijóo i Mazón, aquest divendres, a València
Feijóo i Mazón, aquest divendres a València / Rober Solsona (Europa Press)

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat aquest divendres a la Fira de València el vot dels socialistes "i no sanchistes", que tenen el seu vot "segrestat" per les decisions del govern en contra del programa electoral del PSOE.

Feijóo ha aplegat 1.300 persones a Fira València, segons fonts del partit, a les quals ha demanat que no fallen en les eleccions del 2023. El líder popular s'ha dirigit als socialistes, als quals ha dit que els han segrestat el vot, perquè amb aquest vot van elegir un president del govern que els ha mentit i no ha complit el que va prometre. També els ha convidat a unir-se al PP, un partit "ampli, constitucionalista i que té les portes obertes".

A més, s'ha compromés aquest divendres a València a "tornar a activar" el Pacte Nacional de l'Aigua i a parlar de l'aigua com a "política d'estat", retornar l'economia a la senda de creixement, parlar de finançament i connectar les capitals valencianes per AVE.

Feijóo ha destacat que el model del PP és el de rebaixar l'IVA dels productes bàsics i no rebaixar les penes pel delicte de malversació; és rebaixar l'IRPF de les persones de rendes baixes i no eliminar el delicte de sedició, i és fer que cresca l'economia i traure Espanya de la crisi.

Al llarg de la seua intervenció, ha assegurat que amb el govern de Pedro Sánchez hi ha "més despeses, més deute, més impostos i més pobresa", i ha assegurat que "fins els socialistes saben que aquest és el pitjor govern de la història de la democràcia a Espanya" i se'n necessita un que servisca a les institucions en lloc de "ocupar-les".

El dirigent popular ha afirmat que la malversació de fons públic és "la pitjor corrupció que pot fer un polític" i s'ha preguntat per "què més ha de passar" perquè el govern de Sánchez reconega que "s'han equivocat, que han de rectificar, corregir els seus errors i assumir responsabilitats".

Feijóo ha acusat Sánchez d'"haver emprés el seu propi procés", ja que "ha intentat, i està a punt d'aconseguir-ho, controlar totes les institucions, sense distingir entre Estat i govern", i d'haver de seguir "la ruta que li ha marcat l'independentisme".

També et pot interessar

stats