Feijóo cobra 39.260 euros per “despeses de representació” del PP al marge de la retribució com a senador

El PP insisteix que no té intenció d'enviar l'actualització de la declaració en els termes que va reclamar el president de la cambra alta

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo / Laia Solanellas / Europa Press

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, cobra 39.260 euros per “despeses de representació” de la seua formació, al marge del seu sou com a senador, segons han confirmat aquest dimecres de vesprada fonts del partit.

Precisament, el president del Senat, Ander Gil, va donar aquest dimarts un termini de set dies a Feijóo per a actualitzar la seua declaració de béns, després que el PSOE exigira conéixer si cobra algun “sobresou” com a president del seu partit. Per això, les citades fonts han assegurat que el líder popular actualitzarà les seues dades de renda i patrimoni d'acord amb els terminis reglats que té com a senador. Els populars acusen el president de la cambra alta de basar-se en les “urgències electorals del PSOE” i no en el compliment de la normativa del Senat.

El PP ha aclarit que Feijóo “no té sou” en el PP, però sí una assignació en concepte de despeses de representació que, matisen, “està subjecta a tributació a través de l'IRPF”. A més, han insistit que no tenen intenció d'enviar l'actualització de la declaració en els termes que va reclamar el president de la cambra alta.

També et pot interessar

stats