Feijóo afirma que l'amnistia empara contactes d'independentistes amb una "potència agressora, Rússia"

El líder del PP ha inclòs aquesta denúncia en les crítiques a la llei d'amnistia, malgrat que l'actual text no perdona el delicte de traïció, al·ludint així a la instrucció del "cas Volhov"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo conversa amb el president del PP del País Basc, Javier d'Andrés Guerra, durant el desdejuni informatiu del Fòrum Europa
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, conversa amb el president del PP del País Basc, Javier de Andrés Guerra, durant el desdejuni informatiu del Fòrum Europa / Javier Lizón (EFE)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha afirmat que la llei d'amnistia que el Congrés votarà aquest dimarts "empara els contactes dels independentistes amb una potència agressora, Rússia".

Feijóo ha inclòs aquesta denúncia en les seues crítiques a la llei d'amnistia, malgrat que l'actual text no perdona el delicte de traïció, al·ludint així a la instrucció del "cas Volhov".

En aquest cas el jutge considera que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont i el seu entorn van mantindre relacions amb Rússia, disposada a secundar "econòmicament i militarment" la independència de Catalunya.

El cap de l'oposició ha presentat aquest dimarts a Javier de Andrés, president del PP basc i candidat popular a lehendakari, durant un desdejuni informatiu de Nova Economia Fòrum.

En aquest acte, ha denunciat que l'amnistia "trenca radicalment la igualtat dels espanyols", està feta a la mesura d'un pròfug "en un xalet de Waterloo", té com a "objectiu fonamental desmantellar l'Estat" i distingeix entre "terrorisme bo i dolent".

També et pot interessar

stats