Fabiola Meco, portaveu adjunta de Podem a les Corts: “Les formes han deixat molt a desitjar en Podem per les dues bandes”

Meco reclama unitat i humilitat al partit morat per a estar “a l’altura” i posar la mirada en la ciutadania.

Fabiola Meco en 'À Punt Notícies matí'
Fabiola Meco en 'À Punt Notícies matí'

Unitat i humilitat. És el que demana al seu partit la portaveu adjunta de Podem a les Corts, Fabiola Meco. Així ho ha declarat en À Punt Notícies matí, on ha reconegut “estar desencantada” amb alguns dels fets que han succeït en la formació morada els últims dies. “Les formes han deixat molt a desitjar en Podem per les dues bandes”, ha assegurat Meco, que ha demanat “estar a l’altura del moment”, perquè diu que el partit “es juga molt”, una tesi que també havia compartit recentment en Les notícies del matí el secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ.

En aquest sentit, Meco ha assenyalat que “cal reflexió” i que, malgrat que hi ha coses “que s’han fet bé”, també n'hi ha altres que pensa que no. “S’ha de donar una imatge de partit unit i fort, i Pablo Iglesias és el primer que ho ha de fer. Sobre decisions de lideratge, el poder el tenen les bases”, ha assegurat. Una petició, la d’estar a l’altura, que també ha traslladat a altres partits, com ara Esquerra Unida, formació que ha anunciat que es retira a un costat en les negociacions sobre possibles aliances electorals fins que es resolga la crisi oberta en la formació morada. 

“Estem al servei de la ciutadania, i això ha d’estar per davant de qualsevol altra qüestió”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Podem a les Corts. A pesar d’això, Meco ha fet un balanç positiu de la legislatura, i ha posat nota al govern autonòmic valencià, entre un bé i un notable. A més, aposta perquè Podem entre a formar part del govern en la pròxima legislatura si es dona la situació d’haver de pactar amb altres formacions d’esquerres. “La Comunitat Valenciana és un exemple de com la divisió de l’esquerra ha sumat”.

Les dones, un dels eixos centrals de les polítiques de Podem

La portaveu adjunta de Podem a les Corts ha assenyalat que “sense les dones s’atura el món”, tot indicant que “els col·lectius feministes que organitzen el  8-M són el moviment del segle XXI”, en referència a la trobada estatal que fa pocs dies ha concentrat a València diversos grups feministes per a preparar, no només el Dia Internacional de la Dona, sinó també altres accions reivindicatives. Així mateix, Fabiola Meco ha assegurat que “és el moment perfecte, l’ocasió per a reivindicar la posició de les dones en la societat”.

També et pot interessar

stats