Els exregidors de Ciutadans d'Elx que abandonaren el partit competiran per l'alcaldia amb un nou projecte polític

David Caballero i Juan Antonio Sempere denuncien la creació de perfils falsos amb la seua nova marca, Amb Tu Som Democràcia

L'exregidor de Ciutadans a Elx, David Caballero
L'exregidor de Ciutadans a Elx, David Caballero / Facebook.

Els exregidors de Ciutadans a Elx, David Caballero i Juan Antonio Sempere, han anunciat la implantació a la ciutat de la formació Amb Tu Som Democràcia, un nou projecte polític amb el qual aspiren a convertir el municipi "en la referència del sud-est espanyol". La formació competirà per l'ajuntament amb la marca Amb Tu Elx, la versió local del nou partit que, segons han explicat, té vocació espanyola, europeista, liberal i progressista. Caballero, que va liderar el grup municipal de Ciutadans a Elx durant sis anys, es presentarà ara les primàries per a l'alcaldia amb la nova formació que, segons assegura, arrancarà amb almenys setanta simpatitzants.

Caballero i Sempere van abandonar Ciutadans dijous, després que la direcció estatal els obrira una investigació per presumptes irregularitats econòmiques en la contractacio de publicitat, a instàncies de l'altra aspirant a l'alcaldia per la formació taronja, Eva Crisol.

Els dos continuaran com a regidors no adscrits el que resta de legislatura, segons han comunicat oficialment aquest dimarts al secretari municipal, amb la intenció que els assigne un despatx i una ubicació al ple. 

Poc després de presentar el nou partit, David Caballero, ha denunciat la creació de perfils falsos a les xarxes socials amb el logotip d'Amb Tu Elx i la seua imatge personal, per la qual cosa, assegura, emprendrà actuacions legals per usurpació d'identitat.

També et pot interessar

stats