Eva Montesinos celebra que el PSOE "torne a la coherència" i convoque primàries a Alacant

La portaveu del PSPV a l'Ajuntament anuncia la seua candidatura i valora positivament el pas arrere de la direcció federal.

Eva Montesinos
Eva Montesinos / EFE

El PSPV d'Alacant convocarà primàries per a triar el seu candidat o candidata a l'alcaldia. Només tres dies després d'anunciar des de la direcció federal la candidatura de Francesc Sanguino com a alcaldable d'Alacant, aquest dijous la van suspendre i van anunciar un procés de primàries que encara no té data.

La portaveu del PSPV a l'Ajuntament de la ciutat, Eva Montesinos, en declaracions a Les notícies del matí, ha anunciat la seua candidatura i ha valorat positivament el pas arrere de Ferraz. "Estic molt contenta que el partit haja tornat al trellat i a la coherència", ha afirmat.

Montesinos ha recordat que la seua candidatura havia presentat un recurs contra la suspensió de les primàries del PSPV a l'alcaldia, a les quals havia presentat 104 avals, en entendre que "en un partit que abandera la democràcia interna han de ser les bases qui trien els càrrecs". Així mateix, la portaveu socialista espera que el procés de primàries siga net i que permeta al partit eixir reforçat.

També et pot interessar

stats