Podem i Esquerra Unida "fan un parèntesi" en les negociacions per a confluir en les eleccions autonòmiques

Estañ afirma que els dos partits han de tindre altura de mires, i "tractar de tancar l'acord com més prompte millor".

Antonio Estañ en 'À Punt Notícies matí'
Antonio Estañ en 'À Punt Notícies matí'

El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha destacat a À Punt Notícies que Podem i Esquerra Unida "fan un parèntesi" en les negociacions perquè els dos partits confluïsquen en les pròximes eleccions autonòmiques.

Els dos partits han decidit parar per a reprendre les converses després d’uns dies de reunions i activitat intensa, "per a analitzar en quin moment s'està" dins de cadascuna de les organitzacions, ha explicat. EU aposta per la confluència, però no per l'absorció. Estañ diu que cada partit tracta de defendre els seus interessos, però creu que Podem "ha demostrat generositat i flexibilitat".  

El líder de Podem ha reconegut que l'objectiu de les dues formacions és anar conjuntament i plantejar el millor projecte possible per a la Comunitat Valenciana. "El que ens queda als dos és ser responsables, tindre altura de mires, i tractar de tancar l'acord com més prompte millor, perquè puguem començar a parlar de propostes", ha desitjat.

Estañ pensa que Errejón ha de continuar en Podem

Respecte de la guerra interna en Podem després que Íñigo Errejón haja renunciat a presentar-se a la Comunitat de Madrid amb la marca Podem, Antonio Estañ pensa que Errejón ha de continuar en el partit. Al secretari de la formació morada no li agrada "en absolut" aquesta situació que s'està traslladant i espera “que es reconduïsca com més prompte possible”. Estañ afirma que aquestes situacions no han de dirimir-se en els mitjans i això "els fa mal". 

Podem té una cita important aquest cap de setmana. Reuneix els seus candidats i líders autonòmics. Estañ ha indicat que Podem ha demostrat ser un partit que garanteix l'avanç a la Comunitat Valenciana i que no poden parar-se quan "els que van arrasar la Comunitat Valenciana volen tornar". 

També et pot interessar

stats