Esquerra Republicana consultarà dilluns les bases sobre la investidura de Sánchez

Preguntarà si estan d'acord a votar-hi en contra si no hi ha un acord per a afrontar el conflicte polític a través d'una taula de negociació.

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta
La portaveu d'ERC, Marta Vilalta / Europa Press.
20 de novembre 2019 - 19:42

Esquerra Republicana efectuarà el dilluns 25 de novembre una consulta interna perquè la militància decidisca la posició del partit en la investidura del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez. L'abstenció dels republicans és clau perquè Sánchez resulte investit.

Les bases del partit sobiranista català hauran de decidir si ERC dona suport a la investidura de Pedro Sánchez i, per tant, a la formació del govern de coalició pactat entre el PSOE i Unides Podem. Fins ara ERC s'ha posicionat en el no a Sánchez si aquest no accepta una taula de diàleg sobre Catalunya.

La pregunta per respondre per part de la militància és: "Està d'acord a rebutjar la investidura de Pedro Sánchez si prèviament no hi ha un acord per a abordar el conflicte polític amb l'Estat a través d'una taula de negociació?"

La votació començarà a les nou del matí de dilluns i es tancarà a les 20.00 hores. A les 21.00 hores es coneixeran els resultats.

També et pot interessar

stats